Bart de Vreugd

Hallo. Klik hierop.

Gepubliceerd (Geüpdatet: ) in Belanghebbende onderwerpen.

''My major hobby is teasing people who take themselves and the quality of their knowledge too seriously and those who don’t have the guts to sometimes say: I don’t know....''
Nassim Nicholas Taleb's

Mijn naam is Bart de Vreugd. Online marketeer, Growth Hacker, CRO-specialist maar bovenal fan van pretentieuze titels. Ik hoor je denken: ‘Goh, wat heeft die jongen voor een armzalige website!?’. Nou. Je hebt zelf een armzalige website.

Joh, vertel.
Naast mijn studie toegepaste psychologie, het lezen van boeken en het volgen van cursussen bij bijvoorbeeld Onlinedialogue.nl, ISM.nl en Growthtribe.com ben ik ook aan het werk. Dat doe ik met meer dan gemiddeld plezier voor de klanten van bijvoorbeeld: Workload – Jobmarketing, burocontent.nl, 2ndchapter.nl, burobrein.nl en mastermakers.nl. Soms schrijf ik, een voorbeeld is HIER te vinden. Of HIER.

Toch Bart inhuren?
Heb jij nou een gaaf project. Een toffe klus. Zo’n project waarvan de groten der aarde over zouden zeggen: Je moet Bart de Vreugd bellen! Wees dan niet eigenwijs. Bel me gewoon. Ik ben óf in voor een goed gesprek, of niet. Ik ben bereikbaar via 06 280 22 544. Ben jij nou een echte mailfanaat? Dan ben ik bereikbaar via info@bartdevreugd.nl. Of lekkermailenmet@bartdevreugd.nl. Of hoezouhetzijnmet@bartdevreugd.nl. Of wasikmaar@bartdevreugd.nl.

 ''The three most harmful addictions are heroin, carbohydrates, and a monthly salary.”

Nassim Nicholas Taleb 
Mocht je je nou afvragen: Hoe ziet die gast er nou uit? Hierbij een, relatief zorgvuldig gekozen, compilatie van allemaal foto’s waar je iets van kunt vinden. Hierboven zit ik op een bank. Verplicht ontspannen. Als je goed kijkt, zie je een borsthaar. Dat is m’n enige. Als je nog beter kijkt, merk je dat m’n ogen niet helemaal recht staan.
Dit ben ik bij Buro Brein. Ik hoor u denken: Lachen, joh. Lach nou eens, met je licht ironische en zwaar arrogante gezicht.. Het toeval wil echter dat ik een klein halfuur voor deze foto drie volwassen mannen mijn gebit heb laten verbouwen/herstellen/verhobbyen. Onder de noemer van een wortelkanaalbehandeling ben ik het doelwit geworden van een verdoving. Een verdoving die de gemiddelde olifant zeker anderhalve week zou vellen.
Over ons - BuroContent
Dit ben ik bij Buro Content. Hier had ik een wit T-shirt aan onder mijn spijkerblouse. Je bent jong, je maakt fouten.
Bart
Dit ben ik. Bij 2nd Chapter. In GIF. vorm. Omdat ik geen FAQ op de website heb, hierbij: Ja. Dit is mijn maximale baardgroei. En ja, mijn wenkbrauw lijkt op een skischans. Je doet het er maar mee.
#ShirtZonderPasvorm